Popularna kartaška igra Mau Mau u implementaciji za mobilni telefon pod naslovom “Mau King – Mau Mau“, koja je dosad nastupala pod ličnim imenom autora (Darko Maksimović), od sada će nastupati kao vlasništvo kompanije Arthak doo, koja će ga zastupati, pošto je Darko Maksimović direktor i vlasnik ove kompanije.

Kako smo dosad predstavljali aplikaciju kao delo i vlasništvo jedne osobe, predstavljalo je prepreku za objavljivanje igre na AppStore-u za iPhone, jer u kompaniji Apple su smatrali da ova igra ima elemente kockanja (jer je kartaška igra i potrebni su tokeni za igru), te da je mora predstavljati preduzeće u obliku LLC (Limited Liability Company, na srpskom DOO).

Otkako je ova promena nastupila i otkako je urađen kompletan redizajn Mau King kao i celokupna reforma unutrašnjeg koda, Mau King je u verziji 2.0 ponovo izašao na Google Play i App Store i već privukao hiljade igrača širom regiona.

Ako želite da igrate kartašku igru Mau Mau na svom telefonu, uživo u realnom vremenu, onlajn s pravim protivnicima širom Balkana, preuzmite aplikaciju:

Jedna partija Mau Mau uz Mau King, snimak ekrana

Mau Mau je izuzetno zabavna društvena igra bez elemenata kockanja. Naš finansijski model zasniva se na ograničenoj besplatnoj igri u toku jednog dana, nakon čega korisnici mogu kupiti dodatne tokene za igru kroz kupovinu IAP, ili pogledati reklame koje serviramo kroz Google AdMob.

Imali smo već izuzetno veliku medijsku pokrivenost, te su o nama pisali brojni lokalni i regionalni mediji. Izdvajamo neke od njih:

By arthak

Leave a Reply

Your email address will not be published.